Door te kiezen voor Sijmens Bouw kiest u voor kwaliteit en zekerheid. De zekerheid van een aannemer die is aangesloten bij Bouwgarant, hét kwaliteitslabel in de bouw. Als bouwgarant aannemer beschikken we over de juiste diploma’s en verzekeringen. Ook voldoen we aan de huidige kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen. En uiteraard hebben we aantoonbare ervaringen, heldere afspraken en voor uw geruststelling een klachtenregeleing en geschillencommissie.

Ook zijn wij al jaren lid van Bouwend Nederland, een vereniging van bouw- en infrabedrijven. Een belangrijke bron voor actualiteiten, informatie over de markt, opleidingen, duurzaamheid en ketensamenwerking. Door actief met elkaar te overleggen blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onze website geeft een goede indruk van ons bedrijf en de werkzaamheden, maar we hebben het liefste echt contact met u om te zien of we een klik hebben en aan uw wensen kunnen voldoen. Het gaat namelijk niet om stenen maar om emotie. Neem dus gewoon contact met ons op!

Sijmens bouw
Kleine wijken 15
5236 XC Empel
Telefoon 073-6448082
Email info@sijmensbouw.nl

Theo Sijmens

Theo Sijmens

ondernemer