073-6448082 info@sijmensbouw.nl
Selecteer een pagina

Sijmens Bouw bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de particuliere bouw, in de regio ‘s-Hertogenbosch. Ook verzorgen wij onderhoud voor een aantal zakelijke klanten zoals de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Wij zijn gespecialseerd in nieuwbouw en inspirerende verbouwingen voor de particuliere sector. Door een sterk toenemende vraag hebben we inmiddels ook expertise en ervaring  in het aanleggen van zwembaden.

We zijn er trots op dat we de meeste opdrachten krijgen via mond op mond reclame. De opdrachten bij onze tevreden klanten leiden vaak weer tot mooie nieuwe opdrachten.

Door te kiezen voor Sijmens Bouw kiest u voor kwaliteit en zekerheid. De zekerheid van een aannemer die is aangesloten bij Bouwgarant, hét kwaliteitslabel in de bouw.

Duurzaam

Onze bouwmethode en materialen zijn zoveel mogelijk duurzaam

Sleutelklaar

Wij kunnen woningen geheel kant en klaar opleveren

Voortgang

Tijdens de bouw overleggen we voortdurend over de voorgang

Calculatie

Door onze ervaring ontvangt u een strakke begroting zonder verrassingen
Z

Oplevering

Bij de oplevering lopen we samen alles na om te controleren of alles goed is gedaan

Strakke planning

Wij maken duidelijke afspraken om de opleverdatum na te komen

Onze website geeft een goede indruk van ons bedrijf en de werkzaamheden, maar we hebben het liefste echt contact met u om te zien of we een klik hebben en aan uw wensen kunnen voldoen. Het gaat namelijk niet om stenen maar om emotie. Neem dus gewoon contact met ons op!

Sijmens Bouw BV
Kleine wijken 15
5236 XC 's-Hertogenboch (Empel)
Telefoon 073-6448082
Email info@sijmensbouw.nl